Vacature Machine Operator | LoVen special products

Vacature Machine Operator

LoVen special products is de marktleider binnen Europa op het gebied van de productie van standaard en op maat gemaakte vormdelen volgens de dompeltechniek.

Wij voeren alle werkzaamheden, zoals het maken van de matrijzen, het dompelen, de nabewerking en het bedrukken van de producten, uit in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij onze nationale en internationale klanten (wij zijn inmiddels actief in 48 landen) super snel bedienen. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om standaard dompeldoppen of speciale vormdelen die geheel volgens de specificaties van de klant worden geproduceerd.

Dankzij de gezonde groei van onze onderneming zijn wij voor onze vestiging in Rosmalen op dit moment per direct op zoek naar een:

Machine operator

Functieomschrijving:

Onze machine operators zijn verantwoordelijk voor het bedienen van de dompelmachine, dit gebeurt in een drieploegendienst. Als Machine operator bij LoVen special products ben je (mede-)verantwoordelijk voor het opstarten van de productielijn, het monitoren van het productieproces en het beperken van afwijkingen tijdens de productie. Jouw doel is het produceren van eindproducten van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Je lost daarnaast kleine storingen op en voert orderwissels (inclusief schoonmaak) uit.

Ons aanbod:

Een informele en prettige werksfeer in een hecht team. Het betreft een fulltime functie op MBO-niveau, waarvoor je intern zal worden opgeleid. De voertaal binnen ons bedrijf is Nederlands.

Functievereisten:

  • Het zelfstandig kunnen uitvoeren van machine-instellingen;
  • Controle kunnen uitvoeren op geproduceerde producten plus de bijbehorende registratie en het kunnen bijstellen van de machines indien nodig;
  • Compleet kunnen invullen van productie-formulieren;
  • Technisch inzicht op mbo-denkniveau en je bent leergierig;
  • Geen 9-5 mentaliteit en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen functioneren;
  • Kwaliteits- en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Nauwkeurig kunnen werken onder druk en in staat om op adequate wijze feedback te geven en te ontvangen;
  • Communicatief vaardig en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Stuur jouw sollicitatie naar info@loven-sp.com of bel naar 073 643 0288 voor meer informatie.

 
 
Nu solliciteren